FazerTurkiye Motoshow’06 da…

Artık çevremdeki herkes motor tutkumun boyutlarından haberdar. 🙂 Ve bu motor tutkumu başka arkadaşlara paylaşmak için kurmuş olduğum www.fazerturkiye.org olarak MotoShow06 motosiklet fuarinda Samura Motor sponsorluğunda yer aldık. Cok keyifli ve eglenceli 4 gun gecirdik.

Fuar standların hazırlanmasında, reklam panosunun hazırlanmasında…
eşim çok yardımcı oldu ona teşekkürlerimi sunuyorum tekrar.
Fuar süresince çeşitli üyelerimiz ile de yüz yüze tanışma fırsatını yakaladık.

Hem onlar hem bizler için çok güzel bir buluşma noktası oldu. Ayrıca Yamaha Fazer sahibi olan yada seven arkadaslarında sitemizden ve boyle bir klubun oldugundan haberdar etmis olduk.

Fuar suresince amacımız yeni uyelere ulaşmaktı. Bunu tatmin edici bir biçimde başardığımıza inanyorum. 100 yeni üye kattık aramıza.
Hızla büyümeye devam ediyoruz. Güzel arkadaşlıklar, güzel sohbetler edinir olduk. Umarım hep böyle amatör ruhla ve sevgi ile devam eder.

Ayrıca fuar suresince beni yalnız bırakmayan site uyelerimizden Atilay, Bulent(bullet), Bulent,Ercan Ozkutan, Vedat ve ismini simdi hatirlayamadigim tum uyelerimize binlerce kez teşekkür ediyorum.

Iyi ki varsınız, iyi ki varız.

Seneye çok daha iyi hazırlanarak katılımımızı sürdüreceğiz. 🙂

Yorum Yok... Ilk yorum sizden olsun.

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image