1 dk.da Herşey Nasıl Kaybolur- Oto Hırsızları

13 Nisan 2010 Salı günü Karakoy’de arabam soyuldu. Bugüne kadar başıma gelmedi benzer bir şey. Hiç te gelmez diyordum ama geldi. İnanılmaz sinirliyim ve bir şey yapamamanın hırsını yaşıyorum. Beni bilenler bilir tüm işlerim bilgisayarımdaydı ve hep yanımdadır. Bilgisayarımın içindekiler benim için çok değerli olduğundan her hafta yedek alıyordum harici bir hard diske.Fakat aksilik olacak ya yedek aldıgım harici hardiskimi de o gün yanıma almış ve çantama koymuştum. 🙁

Karakoy’de bir hırdavatçıya girip sonra unuttugum bir evrağı almak için arabama geri döndum ve sağ arka kapıdan koltuğun arasındas duran çantamın içinde ki evrağı alıp kapıyı kapatıp bir kac adım attıktan sonra uzaktsn kumanda ile aracımın kapılarını kilitledim. (daha doğrusu kilitlediğimi zannettim) Fakat ben kilitlemeden önce 2 hırsızdan biri sol arka kapıyı az açık bırakmıs. Ben kapıları kilitledigimde doğal olarak sol arka kapı kitlenmemiş oldu. Ben alışveriş yaptığım işyerine girdikten sonra 2 nci hırsız da beni gozetlemek üzere girdiğim işyerinin önünde durup beni kontrol ediyor ve uygun zamanda diğer elemana işaret çakıyor ve hop 1 dk da tm iş bitiyor.

Lanetler okuyurum bunu yapanlara. Karakol-tutanaklar-olay yeri inceleme parmak izi vs. prosedurlerle 5-6 saat uğrastım ama bir şey çıkacagını zannetmiyorum. Polisin daha onemli işleri var ne de olsa (yaralama, uyuşturucu vs vs.-onlarada kızmıyorum açıkçası). Fakat bilgisayarım benim işyerimdi ve işyerim şu anda kapandı resmen. Giden verileri tekrar bulmam imkansız 🙁

Polise hırsızları göruntuleyen kamera kayıtlarınıda verdim, fakat pek umidim yok yinede. 🙁

Buraya yazıyorum çünkü ; siz dostlarımla paylaşmak istedim. Hem size de örnek olsun, başınıza gelmesin, hem de biraz rahatlamak istedim.

Çalınan çantamda bulunan Laptop bilgileri : Belki bir yerde denk gelirsiniz. Yada internete ilan felan bırakırlar. Bilgisayar “0” diye satılabilecek düzeyde. Çiziksiz.

DELL XPS 1640 Modeli – Seri Numarası : JKGJ94J

Aşağıda kamera kayıdından kareler capture edip gostermek istiyorum bu şerefsizleri.

ben işyerine girerken diğer 2 nci hırsız beni kontrole dukksnın onune geliyor.

2nci Hırsız çantayı çalana gerekli işareti veriyor

2nci hırsız benim girdiğim dukkanın girişinde durarak beni kontrole başlıyor

Tamam işi bitir hareketi geliyor ardından

iş bitti uzaklaşıyor ve arkadaşını kontrol ediyor

arkadaşı ne yaptı uzaktan onu kesinleştirip izliyor. 1 dk. kadar orada resmen bizi izliyor şerefsiz

Yorum

  1. Aralık 19th, 2010 | 01:30

    geçmiş olsun kardeşim… buda bize ders olsun… demekki böyle bişile karşılaşınca ne yapıcan hemen etrafa kesik atıcan varsa seni kesen.. allah ne verdiyse..

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image