Uzun zaman oldu yazmadım

Neredeyse 1,5 aydır hic bir sey yazamadım. Bunun başlıca sebebi yeni almış olduğum FAZER motosikletimden dolayı. Hem motosikletime hemde bu motosikletimi aldıktan sonra tanıştığım FAZER severler ile cok fazla vakit gecirmemden ve FAZER severler icin yapmış olduğum web sayfası ile çoooook uzun vakit geçirmemden kaynaklanıyor.

www.fazerturkiye.org sitesini tüm alt yapısını tasarladım ve hayata geçirdim. Bu vesile ile bir sürü arkadaşım oldu. Gün be gün sayı artıyor 10-15 kişilik…
grup şu anda 130 üyeye yakın oldu. İnşallah çok daha fazla kitlelere ulaşacağız zamanla. 🙂

Eveet efendim, yazmadığım süre içerisinde çok fazla bir değişiklik olmadı hayatımda. Piaggio X8 Maxi Scooter imizi sattim. Şimdilerde de ufak bir araba arayışı içerisindeyim. Malum kış geldi ve motosiklete binme şansımız azaldı. Uygun bir şey bulursam hemen alacağım.

Haaa unutmadan ehliyet maceram halen devam ediyor… Nihayet tüm evraklarımı vs. lerimi Agustos ortasında teslim ettim trafiğe ve bundan 10 gün önce ehliyetim hazırdı “inanamıyordum”. Koşa koşa almaya gittim ehliyetimi ve aldım. Trafikten çkar çıkmaz ehliyetimi incelediğimde ehliyet numaramın yanlış yazıldığını farkettim 🙁 Tekrar trafiğe gidince şu anda tekrar basamayız hafta içi bir gun gelin değiştiririz dediler. Benimde bir daha vaktim olmadı, şu anda ismi bana ait ama ehliyet numarası başkasına ait bir ehliyet sahibiyim 🙁 Bir ara gidip değiştireceğim inşallah.. 🙂

Yorum Yok... Ilk yorum sizden olsun.

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image