Uçak böyle kaçırılır :)

Bayram için eşimle birlikte İzmir e gitmeyi planladık ve 10 gün öncesinden bilet bulamayız diye gidip rezervasyonlarımızı yaptırıp biletlerimizide satın aldık.

O gün geldi çattı ve bu sabah 06:40 ta 07:45 te kalkacak uçağımız için yola çıktık. Macera da başlamış bizim haberimiz yok.

Neyse efendim tıngır mıngır trfaik de açık güzel güzel gidiyoruz. Ama havalımanına yaklaştığımzda trafiğin artmaya başlaması ile bizde tedirginlik başladı gittikçe dahada kötüleşiyordu.
Bu kadar erken saatte ne kadar kötü olabilirdi ki trafik. ama sıkışıktı işte yapacak bir şey yoktu. Ufak ufak ve yerimizde durmadan saatimize bakarak limana girdik ve koşar adim guvenlik girişine doğru ilerledik. O da ne dışarıda bir kuyruk var ama neyin nesi olduğunu anlmakta geç kalmadık. Bu güvenlik kontrolü girişiydi ve uzunca bir kuyruk vardı. girdik sıraya herhalde hızlı ilerliyordur felan diyede düşünüyoruz. Ama nerdee.

Öyle böyle derken kendimizi alan içine attık nihayetinde uçağın kalkmasına 10 dk. kala.
Biletimizi alip check-ün e gidecektik ki. Görevli uçak kapısı kapatıldı uçağı kaçırdınız dedi.
Nasıl yani ?

Uçak daha kalkmadı kiii. “Maalesef efendim uçak kalkış saatinden 20 dk. once burada olmalıydınız” diye bir yanıt aldık. Bunu bende biliyordum gorevli gibi ama extra problemlerden dolayı geç kalmıştık ve uçmak istiyorduk. Detaylara fazla girmeyeyim ; maalesef ısrarlarımız sonuç vermedi ve biz tartışırken uçak çoktaaan uçmuştu bile. 🙁

Gidemediğimize mi yanalım, biletimiz yandı ona mı yanalım şaşırdık.

Gitmek için bir girişimde bulunup tum havayollarına sorduk ama maalesef hiç yer yoktu. Gerçi bizimkisi çaresiz bir bekleyişti sadece…

Uzun lafın kısası maalesef kaldık burada ve bir diger bayram gideriz tesellisi ile evimize döndük.

Yorum Yok... Ilk yorum sizden olsun.

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image