Telekom bana çok kızdı sanırım…

Şurada geçenlerde Telekom’un grevinin beni vurduğunu yazmıştım. En son Telekom ile yaptığım görüşmede artık zivanadan çıkmış ve bir hışımla hiç olmayan sözcükleri ardı arkasına sıralamıştım. Ertesi gün ne oldu dersiniz ? ADSL hattım düzeldiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Telefon hattımda kesildi. Evet evet yanlış okumadınız telefon hattımda bulunan sinyalimde gitti.

Sanırım kurduğum cümleler etkili olmuş. Ama etkili olduğu taraf benim aleyhime. Tevekeli bu adamlar hizmet vermek istememelerine rağmen tesisat numaramı sorup durdular. “Sen misin bize kötü laflar eden, al bakalim telefon hattında arızalandı” dercesine cezalandırılmış bulunuyorum.

Güleyim mi ? ağlayayım mı ? Bilemiyorum. tirajikomik bir olay aslında. Arkadaşlarıma anlattığımda herkes gülmekten ölüyor. Zihnisinir fikirlerde yok değil hani arkadaşlarımdan. Kimisi tekrar ara ve “abi o ettiğim kötü sözleri sizde bana söyleyin fitleşelim”, kimisi “abi vallaha çok özür dilerim, aslında ben annenizi çok sever ve hizmetinizden de çok memnundum, galeyana geldiğimden böyle yaptım” ve buna benzer geyikler ile de uğraşmak zorunda kaldım. 🙂

Ne diim, vardır bir hikmeti herhalde bu işinde. Artık arayıp konuşmaktan yoruldum. Evde sesli ve internet iletişimimiz artık bitmiş durumda. Beklemekten başka çarem yok sanırsam.

Bir gün medeniyet ile tekrar buluşmak dileği ile ne diyeyim.

Bizi böyle TEKEL ‘e mahkum edenler utansın.

Yorum

  1. Barış ER
    Ekim 24th, 2007 | 08:29

    sana bir cep telefonu alalım eniyisi. gprs den de internete bağlanırsın. yoksa haberleşmeyi falan unut sen artık. ben telekomda olsam kablonu kökünden kesmiştim bile :)))

  2. BAHA
    Ekim 26th, 2007 | 17:09

    1 ay sınırsız int. erişimi için örnek 49ytl para ödüyoruz. Peki 5 gün hizmet veremediği zaman niye 49ytl ödemeye devam ediyoruz. Tek taraflı anlaşma mı olur. Bizim hakkımızı savunacak yok mu ?

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image