Bayram geldi

İşte bir bayram daha yaşıyoruz. Neden sevemedim ki ben özel günleri anlamadım gitti. Çok istiyorum ben de bu özel günleri iple çekmeyi ama bir türlü o mutluluğu ve heyecanı hissedemiyorum. Bayram = Tatil modundayız artık bir yetişkin olarak.
Çocuk iken böyle değildim. 🙂

Bayram çocukların hevesle mutlulukla beklediği, yaşlıların ise hem mutlu olduğu, hemde hüzünlendiği anlardır. Çocuklar, yeni sahip oldukları elbiselerini giyebilmek ve bayram harçlıklarını almabilmek için teleşlanırken, yaşlılarda da ziyaret edilmenin, hatırlanmanın hazzı içindelerdir.

Gerçi artık bu ziyaretlerin yerini de SMS denilen icatla yapar olduk. Acaip kızıyorum bu mesajlaşma olayına böyle özel günlerde. Ama nedense bende diğer insanlara uyup cevap yazıyorum yada bende gönderiyorum cep telefonundan. Sanırım fazla vakit harcamaktansa kısa yoldan bu işi halletmek için yapıyoruz.

Kıssadan hisse, bu bayramda benim için en önemli şeylerden birisi uzun süredir görmediğim canavar yeğenim Fahri’yi görmek oldu. Yerinde duramıyor kerata. 🙂

Sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar görmek dileği ile.
Herkese iyi bayramlar,

Yorum Yok... Ilk yorum sizden olsun.

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image