A2 sınav macerası

1 Temmuz’da girmiş olduğum A2 yazılı sınav sonucunu öğrendim bu hafta, ayıptır söylemesi 100 almışım. 😛

Neyse direksiyon (gidon sınavı daha iyi olacak sanırım) sınavı anca bugun belli oldu. Yarın İçerenköy de bir lisenin bahçesinde girecekmişim sınava. Saat 08:30 da hemde ilk sırada ben girecekmişim. 🙂

Neyse yarın olsun bakalım, neler olacak. 🙂 Artık polislerden tırsmaktan kurtulacağım en çok da buna seviniyorum. 🙂
Yeni bir başlık açmayayım buna devam edeyim.

Sınav günü saat 08:00 de sınavın olacağı Nuri Cıngıllıoğlu Lisesindeydim. Gittiğimde parti çoktan başlamıştı. Oortalık parti verilir gibiydi. Kurs otomobilleri ve motoru ile sinava gelen arkadaşlar ile kaynıyordu.

Saat 09:00 gibi sınav başladı, önceden soylediğim gibi 1nci sırada ben vardım. Ismimi okudular gittim evrakları imzaladim kimlik kontrolü yapti MEB görevlisi sonra “hadi bakalım” dedi. “Bende ne yapayım?” dedim ? Görevli elinle bahçeyi göstererek “şöyle git-gel işte” dedi. Bende saf saf nasıl yani dedim ? “yaw şu DUBA ların arasından geç gel” dedi. Ben dumur tabii. Neyse bindim kaskımı taktım KUKA ların arasından dolaşarak ileriden döndüm geldim. Tamam hayırlı olsun dedi MEB görevlisi. Oldu da bitti yani. Nasil yani bu kadar kolay mı bu şekilde ehliyet sınavını geçmek. Şaşırmıştım !!!

Buradan ehliyet alacak insanlar trafikte Motosiklet kullanacaklar öyle mi ? Vay halimize. 🙁

Neyse çarşamba günü gidip sertifikamızı alacakmışız. Bakalım ehliyet çıkarırken başımıza neler gelecek ?

Yorum Yok... Ilk yorum sizden olsun.

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image