Yazık oldu :(

Uzun zaman once başladı herşey, motosiklet tutkumun alevlendiği bir anda başladı. Tüm içtenliğimle, tüm emeğimle, tüm zamanımla uğraştığım Fazer sitesini başka bir domain ismi altına taşımak zorunda kaldım.

çook uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Bu değişikliği yapmaya karar vermek gerçekten çok zor bir iş oldu benim için. Yanlış bir izlenim yaratmak, beni birebir tanımamış inasanların hakkımda kötü düşünmesini istemiyordum.

 

Bu nedenle hassas davranmaya ozen gosterdim siteyi ilk kurduğumdan beri. Fakat bazı arkadaşların bana olan tavırları kotü boyutlara ulaşmaya ve benim varlığımın onları rahatsıt ettiğini anlamaya ve en son olarak bana olan güvensiziliklerini hissettiğim anda “bu iş buraya kadarmış” dedim ve ZOR olan kararımı verdim. Kimine doğru kimine yanlış gelecekti bu kararımbunu biliyordum. Bu da çok doğaldı. Kendimi gelecek tepkilere hazırlamıştım ne olursa olsun kimseyi üzmek istemiyordum.

 

Neyse, bu düşüncelerle boğuştuktan sonra net kararımı verip siteyi www.fazerturkiye.org adresine taşıdım. Siteyi yeni hostinge ve domaine taşırkende gerçekten bayağı uğraşmak zorunda kaldım. Zaman yetmedi eşim ile alışverişe gittiğimde bile alışveriş merkezlerindeki kablosuz interneti kullanarak çalışıp tamamladım.

 

İyi mi oldu, kötü mü oldu onu zaman gösterecek. Yeni site ile devam eden yada katilmak istemeyen herkese teşekkür ediyorum. çunkü onlar benim eskidende arkadaşım, dostlarımdı halende öyleler. Her ne kadar onlar bu değişikliği farklı sebeplere dayandırmaya çalışsalarda zaman gösterecek herşeyi. Sitenin isim değişikliği dışında hiçbir değişiklik yokne bende ne grupta. Herşey eskisi gibi devam edecek ve ediyor.

 

Umarım bu işlemden dolayı bana kızan arkadaşlar zamanla bana hak verecektir. Kimseyi üzmek niyetinde değilim ve tüm motosiklet arkadaşlarımı seviyorum…

Yorum Yok... Ilk yorum sizden olsun.

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image