Ah Telekooooom

Ama yeter yaa. 1 ayı geçti ve ben halen iletişimsiz olarak yaşıyorum evimde. Şurada ve Burada yazmıştım önceki Telekom ile olan münasebetimi ve derdimi.

Yahu el insaf 33 gün oldu ve ben ne telefonumu ne de internet hattimi kullanabiliyorum. Bu nasıl bir hizmettir. Kimi kime şikayet edeceğim onu da bilmiyorum. Telefon için “121” ‘i, internet icin “444 0 375” ‘i aramaktan gına geldi. Bugun kafaya taktım en azından bağlı olduğum telekom mudurluğü telefonuna ulaşıp direkt orası ile konuşayım, rica edeyim diye.

Internette araştırma yapıyorum Paşabahçe-Beykoz Telekom Md.lüğü telefonunu bulmak için. Ana o da ne ? ” En ısrarcı ve GREV ‘i en fazla benimseyen müdürlükmüş” Hay Allah’ım bu da benim şansım mı ? (yada şanssızlığım mı desem ? ). Ya güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum. ? ?

Telekom

1 Aydır hizmet almadığım ADSL ve Telefon hattım için çatır çatır ödeme yapıyorum. Ama bunn karşılığında hizmet alamıyorum. Bunları ödedikçe kendimi dahada SALAK gibi hissediyor ve zivanadan çıkıyorum. Bizi TEKEL’e mahkum eden zihniyetlere yazıklar olsun.

Eyyyy Telekom duy sesimi; hani sana telefonda küfür etmiştim ya, hah işte o küfürleri aynen tekrarlıyorum. Bu işlerin bu noktaya gelmesine sebebiyet veren tüm personele iletiyorum küfürlerimi.

YUH ! YETER ! OHA ! ÇÜŞ ! Daha ne diyeyim ki ben size 🙁

Yorum

  1. Gencer
    Kasım 20th, 2007 | 15:18

    hani telekom binası var yaa……ehehe…

    et sen daha küfür et..bak daha neler gelicek başına…

    bunu dene istersen heheheh http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/turkcellconnectcard

  2. Kasım 20th, 2007 | 15:22

    Kufur etmeye devam ettigin surece acmıcaklar askım yaaaaa…

    Bak sen kufurlerini geri al…Ondan sonra cagrı merkezindeki kızın gonlunu al, sonra da git Paşabahçe telekom!a onları destekle. İşçiyizzz, haklıyızzz..kazanacagızzz diye..
    Eheheh yada bzi de eve asalımmı bi pankart.. Bu evde grev vardı diye…