Son Fazer’ımı da sattım.

Hayatımın son 3 yılına yakınını bir motosiklet markasi-modeli ile geçirdim.
Hayatımda ki değişiklikleri ona borçluyum. İyi, kötü, sevinçli, üzüntülü günler geçirdim üstünde. Bir çok arkadaşım ve dostumun olmasına vesile oldu. Beni İstanbul kargaşasından alıp uzak diyarları gezdirdi, tanımadığım insanlarla hoş sohbetlere vesile oldu.

Toplam 60.000 km. ye yakın yol yaptığım 2nci Fazer imida dün itibari ile sattim. Tekrar Fazer alırmıyım bilemem. Ama şu anda farklı motosikletle binmeyi düşüyorum. Fazer benim için hep özel kalacak. Yeri çok ayrı çünkü benim için. Herşeyden öte FazerTurkiye.Org gibi mükemmel bir oluşumun bir parçası.

Güle güle Fazer.

Yorum

  1. GenceR
    Temmuz 27th, 2007 | 17:43

    dile kolay 3 sene geçti beraber.Unutlması zor olacak ama bidaha fazer a binmeyeceğini iyi biliorum dostum…gönlünde yatan motora bi an önce kavuşman dileğiyle..

  2. Temmuz 27th, 2007 | 17:57

    sagolasin kardesim. bakalim karar vericez bir sekilde.

  3. Atılay Kurtoğlu
    Ağustos 19th, 2007 | 13:46

    fazer gibi bir motordan vaz geçmek çok zor olmuştur aşkın abi ama 60bin km den fazla kullandığın bir motoru da artık anılarında yaşatmak istemen de en doğal hakkın:) Ben şu an fazer dan sonra hangi motoru alırım diye düşününce işin içinden çıkamıyorum:) daha iyisi daha güzeli ver mı? tarz değişikliği mi yapmalı yoksa farklı marka farklı model başka motorları mı kullanmalı…çok zor valla:)

    Umarım işin içinden çıkmışsın ve alacağın günü bekliyorsundur.Şimdiden hayırlı olsun:)

  4. Ağustos 27th, 2007 | 03:58

    askın seni tanıyalı az bir zaman olmasına ragmen senle cok iyi kaynastık ..motorunu ne nedenden dolayı satsanda icindeki o motorsiklet askı hic bitmeyecek bitmesinde gönlün hangi motoru cekiyorsa al güle güle bin kardesim…

  5. Atuter
    Ağustos 29th, 2007 | 11:26

    Ne desem bilmem ki. Sen iyisimi FZ1 al. Hem Fazer, hemde binlik.:)P

  6. Aralık 6th, 2007 | 12:34

    dostum aklındadır elbet

    söyle bakayım ne alcan

  7. Aralık 6th, 2007 | 12:42

    Numan’cım sanırım artık daha rahat ve konforlu ve toprak yolda da kullanabilecegim bir motosiklet sececegim. Gç vs. artık benim içinikinci planda. 100.000 km. yakındır motosiklet kullaniyorum artik rahat ve uzun yolda beni ve de artçımı uzmeyecek bir motor tercih edecegim.

    su anda bana en yakın gorunen tercih 2008 Honda Transalp. Ama her an baska bir fikre kaplı alakasız bir şey de yapabilirim 🙂

  8. erol
    Eylül 12th, 2008 | 00:40

    selam arkadaşlar bu fazer hrika bişii.. ilk kez bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine katılacam aranıza.. bende bir hız tutkunuyum fakat ailem nedeniyle hep erteledimm. geçen sene bi scutırr satın aldımm sırf öğreneyim die ama beni fena korkutuyo..aslında zevkli ama beni kesmiyoo.şu an satmayı düşünüyorum alan yok ..:)ama elimden çıkarırsam temiz bir ikinci el fazer almayı düşünüyorumm .. fakat piyasası hakkında hiç bir fikrim yok.. eğer aranızda varsa satmayı düşünenn(tabi çok uygun fiyata olcak)msjlarınızı beklerimm …hoşcakalınn

Yorum Yazin

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image